Shambhala Healing Initiatie

Shambhala Healing kent 5 initiaties. Deze zijn volledig geïntegreerd in het traject van Rups naar Vlinder. Dit is een traject voor persoonlijke ontwikkeling met eveneens 5 modules. Hier kun je er meer over lezen >>

Door initiaties te ontvangen in deze energie kun je jezelf te allen tijde een behandeling geven bij fysieke, emotionele of mentale klachten. Bovendien kom je hierdoor ook meer in contact met je diepste zelf. Het geeft een opening naar bewust-Zijn.
 
Nieuwe vorm
Shambhala Healing is samengesteld uit Shambhala Multi Dimensional Healing (SMDH) en Shambhala Eenheid. Door de combinatie met het traject van Rups naar Vlinder kun je het zien als een reis, een reis vol nieuwe ervaringen, keuzes en groei. Met behulp van symbolen, Iconen, kleuren en meditaties krijg je inzichten die je aanmoedigen je eigen verantwoordelijkheid op te pakken voor jouw leven en het volgen van je levensmissie.
In Shambhala Healing wordt veel met het lemniscaat gewerkt, waardoor de mannelijke en vrouwelijke energieën in balans komen. Dit creëert Eenheid in onszelf en om ons heen.
 
Het 1e niveau - YIN
Je kijkt terug op de geschiedenis van de Reiki om de evolutiesprong van de mens beter te kunnen begrijpen. Het is bekend dat jij jezelf en anderen heling kunt geven door het zetten van je intentie. Je leert hier de eerste beginselen van.
 
Het 2e niveau - YANG
Je leert om op afstand helende energie te sturen naar mensen, situaties en plaatsen. Je krijgt hiervoor speciale symbolen aangereikt. Deze symbolen spreek je uit, je denkt aan je doel en je laat de Shambhala-energie vloeien.
Je maakt hier een begin om de Drie-eenheid in jezelf te gaan activeren.
 
Het 3e niveau - LICHAAM
Je leert hoe je jouw eigen energiesysteem kunt reinigen en versterken. Je krijgt de eerste informatie over het 13 chakra systeem.
 
Het 4e niveau - VRIJGEVEN
Je krijgt informatie over de verschillende dimensies en wat voor invloed deze op jou hebben. Er vind veel reiniging plaats van oude energieën in jou. Je ontvangt 352 symbolen, die geïmplementeerd worden in je energieveld. Op het moment dat je ze nodig hebt zullen ze voor je geestesoog verschijnen.
 
Het 5e niveau - GROEIEN
Bij dit laatste niveau worden de puntje op de i gezet voor je eigen Meesterschap. Je leert hoe je een initiatie geeft om mogelijk zelf deze vorm van healing weer door te geven aan anderen.
 
Wil je meer informatie over Shambhala Healing?
Neem gerust even contact met mij op.