Maria Magdalena

De krachtige vrouwelijke energie van Maria Magdalena komt al sinds 2003 naar de Aarde toe en laat steeds meer mannen en vrouwen ontwaken in haar Licht. De mannelijke en vrouwelijke energie komt steeds meer in balans in het lichaam. Mannen worden zachter en gevoeliger, vrouwen pakken steeds meer hun eigen kracht terug.
 
Inwijding
De vrouwelijk energie van Maria Magdalena is velen van ons wel bekend vanuit onze priester(essen)tijd in Lemurië. Destijds hebben we er in de tempel mee mogen werken, en ook nu kunnen we er weer gebruik van maken.

Tijdens de inwijding zal de vrouwelijke energie worden geïntegreerd in onze overwegend mannelijke energie. Je wordt opnieuw in balans gebracht m.b.v. de 13 chakra’s, lemniscaat en het labyrint, een vrouwelijke inwijdingsweg. Ook de Kleurcode van de Kosmische Mens is nu aan de inwijding toegevoegd en maakt het geheel nog krachtiger. Jezus zal je op dit pad begeleiden en jou voor deze inwijding bij Maria Magdalena brengen.

 
Zelf ermee werken
Na de inwijding leer je hoe je deze energie kunt gebruiken voor je eigen healing, samen met de roze lotus en het lemniscaat.

Bijdrage
De inwijding wordt regelmatig als workshop aangeboden, maar kan ook individueel gegeven worden. Kijk in de agenda voor de volgende datum.
De bijdrage is € 99,-.