Sisterhood of the Rose

Sisterhood of The Rose Groepen bestonden duizenden jaren geleden in Atlantis, om de energie van de Godin te verankeren. Later kwamen zij weer op in het oude Egypte, als priesteressen van Isis. De Roos, het heilige symbool van de Godin Isis, werd haar symbool. In de periode van de kruistochten was de Sisterhood of the Rose de vrouwelijke tegenhanger van de Tempeliers. Door de tijden heen, hebben zij waar mogelijk een positieve invloed op aardse gebeurtenissen en omstandigheden uitgeoefend.

In 2018 is The Sisterhood of the Rose wereldwijd wederom geactiveerd. Iedere man en vrouw die zich hiertoe geroepen voelt, is bijzonder welkom om aan de Sisterhood of the Rose bijeenkomsten deel te nemen.

Nu wij de laatste fase van het planetaire bevrijdingsproces zijn ingegaan, is het van het grootste belang om ons te verbinden met de vrouwelijke Godinnenaanwezigheid en de kwaliteiten van Liefde, Compassie en Tederheid te koesteren om de overgang te stabiliseren en de wreedheid tegen te gaan die zo dominant is op de oppervlakte van de planeet.

Mensen op de oppervlakte van de planeet zijn geprogrammeerd om te geloven dat het een zwakheid is om zacht te zijn en zorgzaam voor andere bewuste wezens. Deze programmering heeft zijn oorsprong van de Archons (duistere krachten) en is toen doorgegeven via jezuïeten en illuminatie netwerken, en daarna via de mainstream media naar de oppervlaktebevolking via de cultuur "het overleven van de sterkste".
Deze cultuur is onder de oppervlaktebevolking verspreid om de zorgzame/liefdevolle energie van de Godin te onderdrukken, wat de energie is waar de duistere krachten het meest bang voor zijn.

Nu is voor ons de tijd gekomen om te begrijpen dat zorgzame, liefdevolle, zachte energie de energie is die uiteindelijk onze planeet zal transformeren, en die de Lichtkrachten zal helpen bij het verwijderen van al het duister van de planeet. Zacht zijn is GEEN zwakheid, het is ultieme Kracht.

Het is nu ook de tijd voor alle vrouwen dat zij het zorgzame deel van hun Ziel ondersteunen en uitdrukken, deze energie in het planetaire energieraster verankeren, en zich verbinden met andere zusters in de Sisterhood of the Rose.

Meditatie
Het is heel belangrijk voor de planetaire bevrijding dat zoveel mogelijk mensen de Godinnenmeditaties doen. Eénmaal per 4 weken doen we deze meditatie tijdens de Kring van Licht avonden. Klik hier voor de data >>

Deze meditaties kun je ook heel eenvoudig thuis doen.

Hieronder de vortex meditatie om de Godinnen energie te verankeren op de Aarde:

Ontspan je geest en lichaam terwijl je een paar minuten je adem waarneemt. Visualiseer een pilaar van roze Licht afkomstig van de Galactische Centrale Zon, door je lichaam naar het centrum van de Aarde gaand. Houd deze pijler van licht een paar minuten actief.

Visualiseer dan een liefhebbende vrouwelijke aanwezigheid in de vorm van een prachtige godin die uit de hemel neerdaalt en je fysieke lichaam binnengaat. Deze aanwezigheid zal je innerlijke vrouw harmoniseren en je liefdevoller maken. Blijf een tijdje verenigd met deze aanwezigheid.

Visualiseer een heldere nieuwe spirituele toekomst voor de mensheid, met mannen en vrouwen in perfect begrip, met onze gezelschap die groeit buiten de behoefte aan oorlogen en conflicten, omdat alle duistere entiteiten, fysiek en niet-fysiek, van onze planeet verwijderd worden.

Visualiseer dat alle wonden van de mensheid worden genezen, de hele mensheid wordt geïnspireerd en geleid door iedereen die een eigen verbinding heeft met zijn eigen ziel en de Bron in een perfecte balans van hun innerlijke mannelijke en vrouwelijke aspecten.

Hef je handen boven je hoofd en begin langzaam je lichaam met de klok mee te draaien. Terwijl je dat doet, zing de mantra iiii, zodat het door je hele lichaam vibreert en visualiseer dat je lichaam verandert in een schitterende pilaar van licht, met miljoenen regenboog gekleurde sterren verspreid binnen die pilaar van licht.

Blijf de mantra zingen en draai met de klok mee,zodat je lichaam op eigen tempo kan draaien. Laat je handen dicht bij je lichaam vallen en blijf met de klok mee draaien. Terwijl je dat doet, begin de mantra eee-aaa, eee-aaa te zingen, zodat het door je lichaam heen vibreert en een regenboogdraaikolk van Licht visualiseert die zich vanuit je hart en naar buiten over de hele planeet uitbreidt.

Roep de aanwezigheid aan van:
je spirituele gidsen,
Opgevaren meesters,
Pleiadians,
engelen,
dolfijnen,
tweelingzielen,
zielsverwanten,
zielefamilies,
en andere wezens van het Licht.

Blijf de mantra zingen en blijf voor een tijdje in de aanwezigheid van al die wezens van Licht.

Bronnen:
The Event-NL
We love Massmeditation


Uitsluitend met naam- en bronvermelding heb je toestemming om deze informatie te delen.