Verwijderen implantaten

Wat zijn implantaten?
De duistere krachten hebben 25000 jaar geleden de Aarde in quarantaine gezet en de mensheid gegijzeld. Ze creëerden een controlesysteem in virtuele realiteit zodat niemand kon ontsnappen. Dit virtuele realiteit controlesysteem bestaat nog steeds en wordt in het algemeen de "Matrix" genoemd.

Implantaten zijn een van de controlemiddelen die de duistere krachten gebruiken om de Matrix in stand te houden. Het zijn programmeerbare kristallen die nog steeds in de mentale, astrale en etherische lichamen van ieder mens op Aarde worden geplaatst. Zij creëren een spanning van een zwart gat in de ruimtetijd, waardoor de menselijke geest en emoties in verwarring worden gebracht.
Ieder geïncarneerd mens op deze planeet heeft drie primaire implantaten, zoals hierna beschreven. Elk implantaat bevat geloofssystemen die onze spirituele evolutie beperken.

De Lichtkrachten zijn begonnen met het geleidelijk opruimen van de implantaten van de mensheid. Je kunt in dit proces helpen door de implantaat verwijderingstechnieken te gebruiken. Wanneer Lichtwerkers/ Lichtstrijders samenwerken en handelen, vergemakkelijkt dit de acties van de Lichtkrachten om de planeet te bevrijden!

Voor elke incarnatie worden we opnieuw geïmplanteerd om er zeker van te zijn dat we in de vergetelheid en lagere trillingen blijven.

Volgens Cobra manipuleerden de Archons de menselijke seksuele energie sinds de late Atlantische periode en probeerden zij zoveel mogelijk scheiding te creëren. Zij deden dit door vrouwen en mannen op een verschillende manier te implanteren, waardoor een psychologische scheiding en splitsing ontstond tussen vrouwelijke en mannelijke persoonlijkheden. Deze primaire splitsing uit de tijd van Atlantis is de belangrijkste reden voor misverstanden in man-vrouw relaties.

Vrouwen werden geïmplanteerd op een speciale manier die hun verbinding met hun tweelingziel intact hield, maar het implantaat onderdrukte seksuele verbindingen met alle andere mannen. Dit heeft vrouwen geconditioneerd in monogamie, terwijl vrouwen de neiging hebben hun tweelingziel te projecteren op hun huidige partner.

Mannen werden geïmplanteerd op een speciale manier die hun connectie met hun tweelingziel blokkeerde, maar het implantaat zorgde voor seksuele connecties met alle andere vrouwen. Dit heeft mannen geconditioneerd tot polygamie, terwijl mannen geneigd zijn het bestaan van hun tweelingziel te ontkennen en het te vermijden door met veel vrouwen te zijn.

Bovendien werden zowel vrouwen als mannen geïmplanteerd met een implantaat dat seksuele energie scheidde van de energie van het Hart en kregen ze diametraal tegenovergestelde implantaten om maximale scheiding en conflict te bewerkstelligen.

Vrouwen werden geïmplanteerd met een programma dat alleen liefde zonder seks toestaat. Alleen in speciale omstandigheden waarin aan vele voorwaarden is voldaan, zal een vrouw zich veilig genoeg voelen om seksuele energie met haar liefde te laten versmelten.

Mannen werden geïmplanteerd met een programma dat alleen seks zonder liefde toelaat. Alleen in speciale omstandigheden waar aan vele voorwaarden is voldaan, zal een man zich veilig genoeg voelen om liefdesenergie te laten samensmelten met zijn geslachtsdrift.

Ik adviseer je om eerst mee te doen met een live sessie voordat je het op eigen gelegenheid gaat doen. Behalve dat een goede instructie heel belangrijk is, is het ook essentieel om dit proces in kleine stapjes te doen. Je gaat namelijk heel oude gewoonten oplossen en je lichaam heeft hier tijd voor nodig. Alles op het juiste moment.

Eénmaal per 4 weken doen we dit in de Kring van Licht. Klik hier voor de data >>

Hieronder vind je een opname van 20 april 2022:

Bron: www.welovemassmeditation.com


Uitsluitend met naam- en bronvermelding heb je toestemming om deze informatie te delen.