Kring van Licht

De Goddelijke vrouwelijke energie is sinds 2003 terug op planeet Aarde en laat steeds meer mannen en vrouwen ontwaken in hun Licht. De mannelijke en vrouwelijke energie komt langzaam weer in balans in ons lichaam. Mannen worden zachter en gevoeliger, vrouwen pakken steeds meer hun eigen kracht terug.

Nu met de overgang naar hogere dimensies is het van het grootste belang om ons nog meer te verbinden met de vrouwelijke Godinnenaanwezigheid. Om de kwaliteiten van Liefde, Compassie en Tederheid te koesteren, de overgang te stabiliseren en de wreedheid tegen te gaan die zo dominant is op de oppervlakte van de planeet. Hiervoor is in 2018 ‘The Sisterhood of the Rose’ opnieuw geactiveerd.

Tweewekelijks komen we bij elkaar om deze vrouwelijke energie nog meer te verankeren op onze planeet. Dit doen we de ene keer met behulp van de Godinnen meditatie en de andere keer door het verwijderen van implantaten. De implantaten houden je innerlijke lichtkracht tegen en het is van belang om deze goed te verwijderen. Hier zijn meerdere bijeenkomsten voor nodig.

Na de meditatie is kun je mee gesprek over zaken die ons bezighouden met betrekking tot de overgang naar de hogere dimensies.

Heb je belangstelling? Dan kun je jezelf hiervoor aanmelden bij Ineke: info@ inekevandervalk.nl

Data: klik hier voor de agenda >>
Tijd: 19:30 tot 21:30 uur
Bijdrage: 5,- euro of WaMu, inclusief koffie/thee. Pen en papier graag zelf meenemen.

Cobra over Godinnenenergie
"Godinnenenergie is heel sterk. Het is de sterkste energie in het hele Universum. Eén Vrouw die in staat is die energie over te brengen kan een oorlog stoppen. We moeten nu in pure liefde, ontvankelijkheid en compassie komen en ons verwijderen van en voorbij de spelletjes van persoonlijkheid, manipulatie en ontkenning.

Waarom is deze Godinnenenergie nu cruciaal voor de planetaire bevrijding?
De Cabal hebben alles gedaan wat in hun macht lag om de Godin energie te onderdrukken. Oude beschavingen waren zeer verbonden met de Godin. Zij kenden geen oorlog. Archeologisch bewijs toont aan dat er geen wapens bestonden. Dit is onze collectieve herinnering aan het paradijs. De eerste wapens werden naar de Aarde gebracht met de eerste Archon invasie. Als we de Archons verwijderen van de macht op onze planeet kunnen we weer terugkeren naar onze natuurlijke staat van paradijs.
Als de Archons verwijderd zijn en dit gebeurt nu langzaam maar zeker, zal het een heel natuurlijke staat worden om de Godin te omarmen. Het zal weer een paradijs worden.

Wanneer je Godin-energie in elk menselijk wezen hebt- manifesteert het zich als perfect leven, liefde, balans etc. Wanneer we de Godin-energie weer in ons hebben, zullen we overvloed hebben. Mensen zullen niet zo hard hoeven te werken omdat ze in balans zullen zijn. We zullen niet van 9 tot 5 werken. Onze werkdag zal ongeveer 3 tot 4 uur duren. De rest van onze tijd zal in beslag worden genomen door spel, ervaring, creativiteit en vreugde, en hogere vermogens zullen de rest van onze dagen in beslag nemen.

Godinnen Vortex
Godinnen energie is Engelachtige Aanwezigheid, gaat door ons lichaam en ankert zich in het fysieke vlak. Je zult in staat zijn om die Godin Vortex in je lichaam te voelen. Deze energie lost de matrix op. Archons zijn allergisch voor Godinnen energie. Dit is waarom de Katholieke Kerk vrouwen onderdrukte. De niet-fysieke Archons zijn hier erg allergisch voor. Elke keer dat een vrouw die Godinnenenergie kanaliseert, worden duizenden reptielen voorgoed verwijderd.

Een van de negatieve programma's geïntroduceerd door de Archons scheidt seks met het Hart. Dit vergroot onze afscheiding van het Hart. Dit creëert onevenwichtige energie. Iemand op Laguna Beach vroeg Cobra over Tantrische seks en hij zei dat Tantrische seks de seksuele energie verenigt met de energie van het Hart. Mensen moeten hun seksualiteit integreren, het toestaan en het ervaren. Mannen moeten hun hart integreren. Als beiden dit doen kunnen ze elkaar ontmoeten in seksuele energie en in het hart.

Godinnenenergie is net zo cruciaal voor mannen als voor vrouwen. Wanneer een man Godinnenenergie leert integreren, komt hij meer in balans in zijn mannelijkheid. Dit vergroot zijn mannelijkheid en maakt hem op geen enkele manier meer "vrouwelijk". Wat het doet is hem evenwicht geven tussen zijn mannelijke en vrouwelijke aspecten. Beide seksen hebben nu evenwicht nodig tussen onze mannelijke en vrouwelijke aspecten.

De Godinnen energie keert eindelijk terug naar onze planeet. We hebben alle Godinnenenergie van elke soort nodig die we kunnen krijgen om ons allen te helen op dit moment. Elk stel dat zich nu in ware liefde verenigt zal de liefdesvibratie van onze planeet Gaia enorm doen toenemen. Wat we nodig hebben is WARE LIEFDE, geen schijn Liefdesrelaties. Als je in een relatie zit die je gemakkelijk afgaat - wel, het kan gemakkelijk zijn, maar het draagt niet bij aan de positieve energie van het geheel.

Stop met jezelf en anderen voor de gek te houden - wees jezelf - leef je waarheid - dat is wat we nu allemaal nodig hebben, meer en meer mensen die hun waarheid leven, en niet het leven leiden waarvan ze denken dat de wereld het van hen verwacht.

Wij vrouwen zouden de Godinnen van vroeger moeten uitnodigen om met ons mee te doen in ons dagelijks leven. Wanneer je alleen danst op je favoriete muziek vraag dan om een Godin om je te vergezellen en in je hart te blijven en je te steunen in je dagelijks leven. Er zijn zo veel Godinnen bereid om zich bij ons te voegen op deze momenten. Je kunt Moeder Maria of Maria Magdalena vragen; of Aphrodite, Athena, Isis en Artemis (Diana); maar denk ook aan onze Keltische godinnen. En vergeet niet dat een man ook wordt gesterkt door Godinnenenergie uit te nodigen om zich met hem te verenigen.

Dank aan Cobra voor deze informatie."

Geschreven door Therese Zumi Sumner 💗🌸💗
Bron: https://www.veritasgalacticsweden.net/cobra-school


Ga hier naar:


Artist afbeelding Holon van licht: Olga Kuczer