Walking the Rainbow

Walking the Rainbow is een vervolg op de Dolfijn Trilogie Reiki. Het systeem is ontwikkeld en beschreven door Sheryl R. Carter in 2004.
Het bestaat uit één inwijding en een Engelstalige handleiding. Hierin wordt een zeer uitgebreid scala aan onderwerpen behandeld waaronder: de Hogere chakra’s, DNA, Christusbewustzijn, bescherming en gronden en verschillende meditaties. Bovendien maak je nu ook contact met de Walvissen.

 
Contact met je innerlijke diepte
Walking the Rainbow helpt je om contact te maken met je innerlijke diepte, zodat je op die Bron kunt inspringen om effectiever met de Dolfijnen samen te werken op weg naar verlichting en groei. Walvissen, Orka's en Dolfijnen als Lichtwezens kunnen je pad verder verlichten en nog intenser aanwezig laten zijn met de wijsheid van Atlantis en Sirius.
 
Spirituele brug
Figuurlijk is het een spirituele brug in ons menselijk contact met de Lichtwezens. Walking the Rainbow bevordert het EEN worden met het oceaanleven en de energie van de Dolfijnen, Orka's en Walvissen. EEN worden met de wijsheid die zij bezitten en graag met ons willen delen. Spelend, levend, verlichtend en transformerend.

Inwijding
Normaal gesproken wordt een inwijding in Walking the Rainbow op afstand gegeven. Door mijn eigen ervaring met de Dolfijnen zal ik dit uitsluitend nog in de praktijk doen. Dit om reden dat ik de energie van de Dolfijnen letterlijk aan jou wil doorgeven, zodat ook jij de heling van de Dolfijnen kan ervaren.
 
Bijdrage
De bijdrage voor deze inwijding is € 55,--. Je krijgt hiervoor een inwijding, een Engelstalig handboek (per e-mail) en een certificaat.
Je kunt contact met me opnemen voor meer info.

Kijk in de agenda voor de volgende inwijding.