Dolfijn Trilogie Reiki Inwijding

Dolphin Trilogy Reiki (DTR) kan je leven veranderen: je intuïtie versterken, je dromen verhelderen en je enorm veel liefde en wijsheid laten ervaren van de Dolfijnen en Orka's. Deze Dolfijnen en Orka’s fungeren als gidsen op je pad en tijdens meditatie of Healing. Dagelijks de oefeningen en meditaties doen, brengt je nog dichter bij de Dolfijnen, de Orka's en de Kristallen.
 
Dolfijn Trilogie Reiki kent 3 graden van inwijdingen:
 
De 1e graad
De 1e graad inwijding in Dolphin Healing Reiki is een versterkte vorm van Dolfijn Reiki. Bij deze inwijding krijg je een symbool, dat je kunt gebruiken bij healing en meditatie. Je leert een dolfijnademhalingstechniek, die geavanceerder is dan de oefeningen van Dolfijn Reiki, waardoor je jezelf nog eenvoudiger met de Dolfijnen kunt verbinden.
 
De 2e graad
De 2e graad inwijding van deze Trilogie is Orca Empowerment. De Orka is het grootste lid van de Dolfijnen familie. Ook bij deze inwijding krijg je een symbool en je leert jezelf te verbinden met de krachten van de Orka's. Je ervaart kracht en bevrijding en een verbinding met Alles Wat Is en Altijd Zal Zijn.
 
De 3e graad
Het laatste onderdeel van deze Trilogie is Dolphin Chrystal Healing. Hierbij ontvang je een derde symbool om te gebruiken bij meditatie en healing. Chrystal Healing houdt in, dat je bij een behandeling gebruik maakt van edelstenen, zodat de behandeling krachtiger wordt.
Na afronding van de 3e graad ben je Dolfijn Trilogie Reiki Master en kun je anderen in deze energievorm inwijden.
 
Vrijgeven van blokkades
Net als de andere twee inwijdingen geeft deze inwijding je de mogelijkheid om gebruik te maken van de krachtige Dolfijnenenergie. Deze Dolfijnenenergie helpt in combinatie met de kristallen bij het vrijgeven en loslaten van blokkades. Ook versterkt het je intuïtie, waardoor je inzicht krijgt in het helingsproces van jezelf of dat van anderen.
 
Inwijding
Normaal gesproken wordt een inwijding in Dolfijn Trilogie Reiki op afstand gegeven. Door mijn eigen ervaring met de Dolfijnen zal ik dit uitsluitend nog in de praktijk doen. Dit om reden dat ik de energie van de Dolfijnen letterlijk aan jou wil doorgeven, zodat ook jij de heling van de Dolfijnen kan ervaren.
 
Bijdrage
De bijdrage voor Dolfijn Trilogie Reiki is € 99,-. Hiervoor ontvang je drie inwijdingen, een handleiding en een certificaat. Heb je nog vragen of twijfel je of DTR wel geschikt voor je is, neem dan gerust even contact met mij op.

Kijk in de agenda voor de volgende inwijding.