Dolfijn Reiki Inwijding

Je hoeft niet met Dolfijnen te zwemmen om hun liefde en kracht te ervaren. Als je een Dolfijn Reiki inwijding hebt ontvangen, kun je contact maken met de Dolfijnen en zelf hun liefde ervaren. De Dolfijnliefde is groot, speels en onvoorwaardelijk.
 
Inwijding
Normaal gesproken wordt een inwijding in Dolfijn Reiki op afstand gegeven. Door mijn eigen ervaring met de Dolfijnen zal ik dit uitsluitend nog in de praktijk doe. Dit om reden dat ik de energie van de Dolfijnen letterlijk aan jou wil doorgeven, zodat ook jij de heling van de Dolfijnen kan ervaren.
Het is wel belangrijk dat je al ingewijd bent in een vorm van Reiki of Shambhala.
Na deze inwijding kun je de Dolfijn Reiki ook doorgeven aan anderen. Je ontvangt een handleiding en hierin staat beschreven hoe je dit doet. Kijk in de agenda wanneer de volgende inwijding is.
 
Bijdrage
De bijdrage voor Dolfijn Reiki is € 33,-. Hiervoor ontvang je de inwijding, een handleiding en een certificaat.

Voor elke inwijding doneer ik € 11 aan Stichting Nicolette, dit is een stichting die kinderen met het Syndroom van Down, met autistische stoornissen en kinderen met aanverwante syndromen, de kans biedt om zich, door middel van een interactief programma met dolfijnen, emotioneel, cognitief, sociaal en fysiek verder te ontwikkelen. Dit doen zij in het Curaçao Sea Aquarium.

Kijk in de agenda voor de volgende inwijding.