Dolfijn Reiki

Door te werken met de energie van de Dolfijnen en Orka’s komen je speelse en liefdevolle kanten meer naar buiten. Problemen en stress verminderen en je voelt je meer verbonden met je Eigen Bron en Moeder Aarde. De liefde en speelsheid van Dolfijnen en Orka’s helpen ons op een troostende en zachte manier. Lees hier meer over het verband tussen Dolfijnen en Geometrie.

Mijn grote wens om met Dolfijnen te zwemmen is onlangs in vervulling gegaan. Dit deed ik in het Curaçao Sea Aquarium. Wat een bijzondere ervaring was dit!
Hun huid is zo zacht, het lijkt wel fluweel. En wat zijn ze liefdevol! Ze hielden mij in de gaten, zwommen met me mee en bleven communiceren. Eenmaal uit het water was er zo'n rust in mij. Ik heb heel veel van ze mogen ontvangen en ben daar enorm dankbaar voor.

*de foto's zijn gemaakt door Dolphin Academy.

Bijzondere krachten
Dolfijn Reiki is een energie die door Mark Scott is ontwikkeld door zijn werk met Dolfijnen. De bijzondere krachten van de Dolfijnen en hun band met de mensen zijn al sinds eeuwen bekend. Dolfijnen zijn intelligente dieren en ze zijn hier om ons te ondersteunen en over ons te waken. Ze hebben het vermogen om ons terug te brengen naar de Bron. Op deze pagina kun je lezen wat de Dolfijnen betekenen voor Maria Magdalena, Jezus, Maria en Jozef.

Dolfijn Trilogie Reiki
Dolfijn Trilogie Reiki is een uitbreiding van Dolfijn Reiki en is door Shanti Johnson verder ontwikkeld, zodat het nu Dolphin Healing Reiki, Orca Empowerment Reiki en Dolphin Chrystal Reiki bevat. Deze energie is uitstekend te gebruiken als er emotionele blokkades zijn, zoals een traumatische ervaring, angst, verdriet en depressie.
 
Een behandeling
Bij elke behandeling zal de Dolfijn-, Orka- en/of Walvis-energie uitgenodigd worden voor heling en inzichten. Dit zal ook benoemd worden, zodat je kunt openstaan voor wat ze je willen vertellen en je je door hen kunt laten leiden. Een sessie duurt ongeveer 30-60 minuten.
 
Inwijdingen
Na de ervaring van een behandeling kun je er ook voor kiezen ingewijd te worden in Dolfijn Trilogie Reiki of Walking the Rainbow. Hierdoor kun je zelf de Dolfijnen/Orka's op elk moment ter ondersteuning aanroepen. Klik voor meer informatie en uitleg op de naam hieronder.
 
Dolfijn Trilogie Reiki
Walking the Rainbow