Shambhala Eenheid Inwijding

Heb je een of meerdere Shambhala behandelingen als positief ervaren en wil je hier zelf graag mee verder? Door een inwijding in deze energie kun je jezelf te allen tijde een behandeling geven bij fysieke, emotionele of mentale klachten. Bovendien kom je door de inwijdingen ook meer in contact met je diepste zelf. Het geeft een opening naar bewust-zijn.
 
Nieuwe vorm
Sinds september 2009 is er een nieuwe vorm van Shambhala geïntroduceerd: Shambhala Eenheid. Shambhala Eenheid kun je zien als een reis, vol nieuwe ervaringen, keuzes en groei. Met behulp van nieuwe symbolen, meditaties en videobeelden krijg je nieuwe inzichten die je aanmoedigen je eigen verantwoordelijkheid op te pakken. Nieuw is de toevoeging van Goddelijke, vrouwelijke energie, waardoor de mannelijke en vrouwelijke energieën in balans komen. Dit creëert Eenheid in onszelf en om ons heen.
 
De 1e graad
Er zijn vijf graden van inwijding in Shambhala Eenheid. De eerste graad bevat de geschiedenis. Door hierover te leren, begrijp je de evolutiesprong van de mens. Dat je zelf kunt genezen en anderen op een directe manier door je intentie te zetten. Verder komt in de 1e graad de samensmelting van de elektrische (mannelijke) en magnetische (vrouwelijke) energie binnen in jezelf aan bod.
 
De 2e graad
De 2e graad Shambhala Eenheid staat je toe om op afstand mentale genezingsenergie te sturen naar mensen, situaties en plaatsen. Je krijgt symbolen aangereikt die dit mogelijk maken. Deze symbolen spreek je uit, je denkt aan je doel en je laat de Shambhala-energie vloeien.
 
Balans
Extra in deze inwijding is de evolutionaire sprong door de goddelijke, vrouwelijke energie haar gelijkwaardige rol te laten vertolken. In eerste instantie binnen in ons waardoor het ook resultaat geeft buiten ons en uiteraard wereldwijd. Het wordt nu steeds duidelijker dat het om balans gaat en de energie van de drie-eenheid. We gaan diep in op het transformeren van ego naar liefde.
 
De 3e graad
De derde graad omvat een mengsel van nieuwe en oudere symbolen en nog meer educatieve films die je helpen een steeds hoger trillende waarheid te bereiken. Weg zijn de tijden waarin verantwoordelijkheid geen plaats had in de inwijdingen. Shambhala Eenheid wijst van beide kanten de verantwoordelijkheden aan. Ook gaan we veel dieper in op ons energiesysteem.
 
De 4e graad
Tijdens de 4e inwijding ontvang je 352 symbolen. Je kunt erop vertrouwen dat deze symbolen worden geïmplementeerd in je energieveld en verschijnen voor je geestesoog op het moment dat je ze nodig hebt. In deze graad ontvang je symbolen die genezing brengen op spiritueel niveau. We gaan dieper in op communicatie, zielsafspraken en zielsplinters.
 
De 5e graad
De 5e graad is de meester graad in Shambhala Eenheid en bevat nog meer video's, inzichten en toegevoegde informatie die laten zien waarom St. Germain gekozen heeft voor deze wijze van inwijden/opleiden. Er vindt een inwijding plaats en tevens is het een dag van 'hands on' werken/zien hoe je een healing voor jezelf, anderen en eventueel op grotere schaal geeft.
 
Zelf inwijdingen verzorgen
Je leert hoe een inwijding in z’n werk gaat. De 5e graad heeft meer te maken met het vertoeven en verblijven in het bewust bewustzijnsniveau en de sprong naar het goddelijke bewustzijnsniveau. Na deze inwijding ben je in staat om inwijdingen te verzorgen voor de vijf graden in Shambhala Eenheid. Hoewel het misschien niet je intentie is om Shambhala te instrueren, kun je toch de aandrang krijgen om Shambhala te delen en door te geven aan anderen als je eenmaal de 5e graad hebt bereikt.
 
Bovenstaande opleiding wordt geïntegreerd in de training persoonlijke ontwikkeling. De inwijdingen worden niet meer op de oude manier verzorgd. Neem contact met mij op als je hier meer over wilt weten.